Fup telefonnummer

Fupopkald – undgå at blive snydt – YouSee

Spoofing er navnet på en ny type fupopkald, hvor udenlandske svindlere ændrer visningen af deres eget nummer til et tilfældigt dansk nummer. På den måde ser det …

Spoofing – opkald fra danske numre – YouSee

Andre ringer fra et udenlandsk nummer med en meget høj minutpris. Fupopkald der kommer fra udlandet, ”gemmer sig” ofte bag et dansk nummer.

Fupopkald fra danske og udenlandske numre – Telmore

Et udenlandsk nummer behøver ikke være fup, men hvis du er i tvivl, så lad være med at tage telefonen. Har du telefonsvarer, vil personer med en reel …

Sådan spotter du: Telefonopkald fra svindlere – Sikkerdigital.dk

Gode råd til, hvordan du spotter telefonopkald med fuptilbud fra svindlere

Spoofing er opkald fra udlandet maskeret med et dansk telefonnummer. Spoofing er betegnelsen for en type fupopkald, hvor udenlandske svindlere så at sige ” …

En person ringer fra ukendt nummer med et ”godt” tilbud eller har brug for dine oplysninger til at løse et problem for dig med det samme. Ved at være opmærksom på et par kendetegn kan du lære at spotte svindelopkald.

Anmeld fupopkald – sådan gør du – Telenor

Anmeld fupopkald – sådan gør du | Telenor

5. nov. 2019 — Spærrer man nummeret, ringer svindlerne ofte bare fra et andet nummer. Flere teleselskaber har et digitalt filter, der sorterer de fleste fup- …

Har du modtaget et mystisk opkald eller sms? Så anmeld nummeret her, så undersøger vi det nærmere og spærrer det, hvis det er nødvendigt

Derfor modtager du fupopkald – Samvirke

Derfor modtager du fupopkald | Samvirke

6. feb. 2023 — Der er 2 typer af fupopkald, som man typisk støder på. Opkald fra udenlandske numre og opkald fra danske numre.

Har du også oplevet at modtage underlige telefonopkald, hvor der ikke er nogen i den anden ende, men bare bliver lagt på med det samme? Eller har du talt med en person, der ville have dig til at fortælle dine kortoplysninger? Læs med her og forstå, hvorfor du modtager fup-opkald.

Oplever du fupopkald? Anmeld et nummer her – TDC Erhverv

Anmeld et nummer, der har foretaget fupopkald eller chikane. Du har mulighed for at anmelde et telefonnummer på denne side, så vi kan undersøge sagen.

Der er 2 typer af fupopkald. Dem som er fra Danmark, og dem som er fra udlandet. Her på siden kan du også finde hjælp til at anmelde et fup nummer. Se mere her.

Anmeld fupnummer – Oplever du fup og chikane? – TDC Erhverv

23. jan. 2018 — Leif Fritsdal er tit generet af fup-opkald. … end 21 opkald fra svindlere, der ville have ham til at ringe op til et udenlandsk nummer.

Anmeld et nummer, der har foretaget fupopkald eller chikane. Du har mulighed for at anmelde et telefonnummer på denne side, så vi kan undersøge sagen.

Leif fik 21 fup-opkald på en dag – her er hans råd til andre

16. apr. 2018 — Nummeret lignede et ganske almindeligt telefonnummer i en nummerserie, … Fup-opkald fra indisk “Microsoft supporter” (Foto: MereMobil.dk.

Hvad skal du gøre for at undgå fup-opkald? – MereMobil.dk

TIP: Modtager du også opkald fra indiske “Microsoft supportere”? Du kan hjælpe med at stoppe dem. Læs her hvordan.

Keywords: fup telefonnummer